De SPRINTer brengt structuur aan in uw simpele processen: Nooit meer gegevens kwijt!

13 apr De SPRINTer brengt structuur aan in uw simpele processen: Nooit meer gegevens kwijt!

Veel (MKB) bedrijven hebben talloze simpele maar ongestructureerde processen. Denk daarbij aan goedkeuren van declaraties, vakantieaanvragen, het afhandelen van klachten of het verwerken van adreswijzigingen. Ten opzichte van kernprocessen, die vaak goed beschreven zijn, komen ze minder vaak voor (zie grafiek), maar ze zijn wel belangrijk voor een soepele bedrijfsvoering.

Het uitvoeren van deze processen kost onnodig veel tijd doordat het niet altijd duidelijk is wie verantwoordelijk is voor wat en welke taken er allemaal uitgevoerd moeten worden om het proces te voltooien. Met de You-Get SPRINTer brengt u structuur aan en kunt u onderdelen automatiseren. Elke processtap (taak) komt bijvoorbeeld automatisch bij de juiste persoon uit, hierdoor raken gegevens nooit kwijt. Voor het goedkeuren van declaraties kan dit bijvoorbeeld de controle van meerdere personen of afdelingen betekenen.

Dit bespaart u en uw organisatie veel tijd. Bovendien is uw proces maken in de SPRINTer zeer eenvoudig. Met drag & drop kunt u alle velden maken die u nodig heeft. Het is zelfs mogelijk te starten met het maken van een procesdiagram, op basis daarvan kunt u vervolgens de benodigde schermen maken. No code required. Zo geeft u binnen één dag vorm aan uw ongestructureerde processen, zonder te investeren in extra IT-capaciteit.

De You-Get SPRINTer is beschikbaar voor elk IBM BPM platform. Het gebruik van de SPRINTer is daarnaast gratis voor alle gebruikers van The Process Cloud, een oplossing van You-Get om gebruik te maken van krachtige IBM BPM software, zonder daarvoor prijzige licenties aan te schaffen.

 

Zelf de kracht van de SPRINTer ervaren is mogelijk door een gratis en vrijblijvende trial-abonnement  te nemen op The Process Cloud.U kunt ook een demo aan vragen bij u op kantoor. Tijdens de demo, bewijzen we dat we binnen een dagdeel vrijblijvend uw eerste simpele proces op kunnen zetten.

Desmin Dekker
0621584080

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.