FAQ

Heeft The Process Cloud™ dezelfde kenmerken als de IBM Business Process Manager (IBM BPM) on premise?

The Process Cloud™ heeft de dezelfde kenmerken van IBM BPM on premise en is vergelijkbaar met IBM Business Process Manager Express, Standard en Advanced. The Process Cloud™ processen zijn volledig overdraagbaar naar IBM BPM op premise. Zo kunt u uw proces applicatie exporteren naar een .twx bestand en deze importeren in de Process Center, dit kan naar beide richtingen:

 

 • Van The Process Cloud ™ naar IBM BPM on premise

 • IBM BPM on premise naar The Process Cloud ™

Welke parameters bepalen de prijs voor The Process Cloud™?

De volgende parameters bepalen gezamenlijk de prijs voor The Process Cloud™:

 

 • The Process Cloud™ – Participant

 • The Process Cloud™ – User

 • The Process Cloud™ – Process

Wat is een participant?

Participant is een eenheid waarmee The Process Cloud™ aangeschaft kan worden. Een Participant is een eindgebruiker die op enig moment in de tijd gebruik maakt van The Process Cloud™, en die de BPM oplossing alleen in de productieomgeving gebruikt, of op de acceptatieomgeving een test rol te vervullen heeft. De klant dient voor iedere unieke Participant die toegang tot The Process Cloud™ wordt verleend (zowel direct als indirect via wat voor middel dan ook) aparte toegangsrechten aan te schaffen.

.

Wat is een user?

User is een eenheid waarmee The Process Cloud™ aangeschaft kan worden. Een Participant is een gebruiker die op enig moment in de tijd gebruik maakt van The Process Cloud™, en toegang heeft tot alle omgevingen (OTAP) en daarmee potentieel benodigde onderhouds- of ontwikkelactiviteiten kan uitvoeren. De klant dient voor het maximum aantal Users die toegang tot The Process Cloud™ wordt verleend (zowel direct als indirect via wat voor middel dan ook) aparte toegangsrechten aan te schaffen.

Wat is een proces?

Proces is een eenheid waarmee The Process Cloud™ aangeschaft kan worden. Een enkel proces is gedefinieerd als iedere instantie van een Startbare Dienst, een Startbare BPD, een aangegeven URL of een aangegeven web service binnen de context van IBM BPM.

Welke onderwerpen dient u in overweging te nemen indien u van The Process Cloud™ gebruik wilt maken?

In de huidige snel veranderende wereld van vandaag is het zeer belangrijk om flexibel te blijven, en daarmee ook de mogelijkheid te hebben om uw BPM applicatie te kunnen schalen. The implementeren van Cloud gebaseerde diensten op BPM niveau geeft uw bedrijf de mogelijkheid om on-demand uit te breiden tegen een fractie van de gebruikelijke server onderhoudskosten.

 

Als je kijkt naar de financiële voordelen om naar de Cloud over te stappen, alsmede de gevolgen voor Security en andere gerelateerde onderwerpen, dan komen vooral naar voren:

 

 • Lage opstartkosten;

 • Snelle toepassing zonder handmatig onderhoud;

 • Voorspelbare kosten gedurende de levenscyclus van de applicaties;

 • Snelle terugverdientijd (Return on Investment, RoI).

Hoe ontvang ik support?

Technische ondersteuning gedurende on-boarding

 

 • Reguliere email support uren voor on-boarding ondersteuning worden verstrekt van 8:00 tot 17:00 Nederlandse tijd, maandag tot vrijdag (exclusief Nederlandse vakantiedagen).

   

 • Vragen of issues met betrekking tot on-boarding support kunnen worden gesteld aan het volgende emailadres: customersupport@you-get.com of via het formulier op onze supportpagina.

Operationele ondersteuning

 

Operationele ondersteuning wordt geboden indien men eigen procesapplicaties en toolkits gaat ontwikkelen of indien men configuratie ondersteuning nodig heeft. Operationele ondersteuning houdt niet in problemen met het The Process Cloud™ product zelf, welke door technische ondersteuning afgedekt wordt. De volgende voorbeelden zijn het soort issues die door operationele ondersteuning worden afgedekt:

 

 • Verzoeken voor systeem log files

 • Verzoeken om VPN toegang naar een klanten back end systeem te configureren.

   

Operationele ondersteuning wordt verstrekt van 8:00 tot 17:00 Nederlandse tijd, maandag tot vrijdag (exclusief Nederlandse vakantiedagen). Vragen of issues met betrekking tot operationeel support kunnen worden gesteld aan het volgende emailadres: customersupport@you-get.com of via het formulier op onze supportpagina.

 

Technische ondersteuning gedurende de abonnementsperiode (niet beschikbaar voor trial toegang)

Technische ondersteuning is altijd beschikbaar:

 • Je kan online een service aanvraag openen.

 • Je kan gebruik maken van de You-Get support website.

Response tijden staan vermeld in het Support Handboek (in ontwikkeling).

Waar kan ik de Leveringsvoorwaarden en Service Level Agreement (SLA) vinden?

De service level agreement (SLA) is onderdeel van de The Process Cloud™ gebruiksvoorwaarden. You-Get doet een zo redelijke mogelijke inspanning om 100% beschikbaarheid voor de The Process Cloud ™ te bereiken, exclusief gepland onderhoud. De gebruiksvoorwaarden met de SLA kunnen hier gevonden worden.