Apps & Add on’s

Het team van The Process Cloud ontwikkelt continu nieuwe apps en add on’s om onze klanten zo succesvol mogelijk processen te laten automatiseren.

 

Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe en innovatieve mogelijkheden.

 

You-Get SPRINTer – Process Creator

 

SPRINTer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De You-Get SPRINTer is ideaal voor het ontwikkelen van eenvoudige processen en wordt standaard meegeleverd aan klanten van The Process Cloud.

 

UPGRADES

 

Het is mogelijk om middels een uplift op de basis prijzen additionele features in The Process Cloud af te nemen. Zo is het mogelijk om de IBM BPM Standard Editie uit te breiden naar de IBM BPM Advanced Editie. Bij deze uitbreiding krijgt u dan tevens de Basic Case Management feature gratis meegeleverd.

 

Daarnaast zullen de mogelijkheden in de loop van de tijd worden uitgebreid met onder meer Enterprise Content Manager van IBM, IBM Operational Decision Management (ODM) en IBM Case Manager.

 

TRAINING EN IMPLEMENTATIE

 

We helpen de klanten van  The Process Cloud graag goed op weg. Een dagdeel intensieve training en begeleiding is daarom inbegrepen.

 

Extra ondersteuning is ten alle tijden mogelijk:

  • Extra training op bijvoorbeeld Best Practices;

  • Process analyse;

  • Het ontwikkelen van proces applicaties;

  • Onderhoud op uw processen.

 

MEER INFORMATIE

 

U kunt met al uw vragen over de mogelijkheden, upgrades, add-ons en applicaties over The Process Cloud terecht bij ons team via 020-7370276 of customersupport@you-get.com.