BPM

 

Business Process Management (BPM) is het visualiseren, het begrijpen en het controleren van bedrijfsprocessen. BPM is een keuze voor continue optimalisatie en groei!

 

Het is een veelomvattende managementbenadering, die streeft naar effectiviteit en efficiency van de organisatie in combinatie met innovatie en flexibiliteit.

 

Business Process Management brengt strategie en technologie samen binnen organisaties en biedt middelen en methodieken om gedeelde doelen te bereiken. Door het toepassen van technologie kan BPM-software het proces activeren en vervolgens mensen, informatie en systemen samenbrengen die onderdeel zijn van het proces. Ook geeft het de managers inzicht in hoe het proces zich ontwikkelt, waar de knelpunten zitten en laat het zien welke mogelijkheden er zijn om het proces te optimaliseren. Daarnaast worden de kritische prestatie indicatoren (KPI’s) gemeten om het specifieke proces of de organisatorische context aan de gegevens toe te voegen.

 

BPM geeft realtime en historisch inzicht op alle gebieden binnen de organisatie. Er ontstaat nauwkeurig inzicht hoe afdelingen en processen functioneren. Tevens kunnen er veranderingen worden aangebracht met spectaculaire resultaten, zonder significante IT aanpassingen. Met analyse, modellering, documentatie, automatisering en verandermanagement binnen BPM geeft u het startsein tot het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

 

BPM UITGELEGD IN EEN FILMPJE: