Wij laten u uitblinken!

02 okt Wij laten u uitblinken!

WeImproveYourExcellence

Een van de belangrijkste en zichtbare trends op dit moment is dat organisaties voortdurend op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve manieren om de effectiviteit van zowel mensen als processen te realiseren en vergroten. De uitdaging binnen deze intensieve concurrentie is om de winstgevendheid van een bedrijf te verbeteren, alsmede verbetering van het vermogen om snel en flexibel wijzigingen aan te brengen. Dus hoe houdt u in deze steeds veranderende omgeving uw processen efficiënt en agile?

 

You-Get is een innovatieve Business Process Management (BPM) service provider. Wij helpen onze klanten succesvol te veranderen en meer procesgericht te worden. Onze klanten hebben de voordelen van procesoptimalisatie en -automatisering ervaren, wat resulteert in het vermogen om snel te reageren op veranderingen, kostenverlaging en verbetering van productiviteit. En het mooiste is dat BPM geschikt is voor alle bedrijven, ongeacht grootte of industrie!

 

You-Get heeft een groot aantal succesvolle proces optimalisatie en –automatisering projecten uitgerold. Deze procesautomatisering wordt uitgevoerd met behulp van BPM-software, die ook beschikbaar is in de Cloud. Digitalisering door middel van Cloud diensten groeit in populariteit omdat ze vaak de flexibiliteit vergroten, en de complexiteit en kosten verminderen.

 

BPM is nu beschikbaar “as a Service” en kan onmiddellijk worden gebruikt zonder hoge initiële investeringen. Van procesontwerp tot uitvoering, monitoring, rapportage en optimalisatie. U kunt dit allemaal voor elkaar krijgen met The Process Cloud ™, powered by You-Get.

 

En wat is dan The Process Cloud? Met The Process Cloud kan uw proces binnen een uur live worden gebracht! Geen lange installatie-activiteiten, en geen gedoe met onderhoud en ondersteuning. Focus ligt voor You-Get op het ontzorgen van uw activiteiten, en kosten zijn uitsluitend gebaseerd op basis van gebruik (per proces en per gebruiker). Nooit eerder was de drempel zo laag om te beginnen met BPM. Dat is wat The Process Cloud mogelijk maakt!

 

De krachtige motor van The Process Cloud is opgezet met “state of the art” IBM Softlayer technologie, IBM Pure Application Service en IBM BPM. Daarbovenop heeft You-Get een complete gereedschapskist voor u gemaakt, en, met onze steun, kunt u één van de toepassingen en oplossingen gebruiken die we al voor u ontworpen en ontwikkeld hebben.

 

The Process Cloud is volledig schaalbaar, zowel voor het aantal gebruikers als het aantal processen. Het is daarmee voor u het ultieme platform om uit te blinken. Zien is geloven, dus laat ons weten als u een demo of een proefaccount wilt, en ervaar The Process Cloud zelf!

 

Erik van Krevel
Commercial Director
You-Get

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.